LH22_vibe-tegel_LHH.png LH22_vibe-tegel_LHH.png

Concertzaak zoekt Lokale Mechelse Helden

do 24.03.2022

Op zaterdag 30 april vindt een nieuwe editie plaats van ‘Lokale Helden’. Voor zij die hun pre-corona geheugen gewist hebben: Lokale Helden is een initiatief van Vi.be dat speelkansen wil bieden aan lokaal muzikaal talent. Zoals jullie weten zijn wij bij de Concertzaak altijd op zoek naar Mechelse talenten. Niets hield ons dus tegen om deel te nemen aan Lokale Helden 2022. De club is op zaterdag 30 april volledig ter beschikking van de Mechelse Heroes!

Maar hoe verover je nu een felbegeerde plek op ons Lokale Helden podium? Wel, de Concertzaak selecteert via de vi.be selectiepagina enkele talenten. Schrijf je in en bezorg ons wat luistermateriaal. Wij laten je weten welke plek op de line-up de jouwe wordt! Enige voorwaarde: in je muzikaal gezelschap bevindt zich minimaal één echte Maneblusser. Wanneer je om een goede reden kan aantonen dat je tijdelijk niet in Mechelen woont, maar wel een zeer nauwe band hebt met onze prachtige stad, dan kan de strenge jury van de Concertzaak je alsnog toelaten. We zeiden dus wel een goede reden, start dus al maar met nadenken over uw betoog:

  1. Je beste song(s)
  2. Wie in je band zit - of je speelt als solo-artiest
  3. Wat jouw band met Mechelen is

Belangrijke info herhalen we graag nog een keer. hierbij daarom hierbij nogmaals de VOORWAARDEN:

Bij de Concertzaak geven we altijd alles wat we kunnen. Daarom verloten we onder de trotse geselecteerden een half jaar gratis repetitietijd (t.w.v. 500 euro) in onze Mechelse repetitiekoten. Zo, nu zijn jullie echt gemotiveerd. Allen naar vi.be dus en inschrijven die handel!

Voor de Concertzaak zijn ook alle Mechelaars die een hart hebben voor muziek lokale helden. Ben je geen muzikant, maar wil je wel jouw lokale scene steunen? Dan is je aanwezigheid op 30 april een must! Kom mee vies sfeer maken in de Club en support you local scene! Laat ons samen tonen dat er muziek in Mechelen zit!