Missie

One two three four

De start van elk liedje. En die start willen we ook zijn voor de Mechelse muziekscène. Artiesten ondersteunen op hun weg naar het podium, plaat en publiek. En de muziekliefhebbers, die verdienen concerten in Mechelen. Samen - wij - gaan we er voor.

Concerten

Een jaarprogramma van de Concertzaak betekent een reeks clubconcerten van opkomend Mechels en nationaal talent. Op een vaste locatie. Elke maand van oktober tot mei. Met de next big thing in rock, hip-hop, indie, metal, alternatief en alles daartussenin. Hier in Mechelen bouwen we samen aan de concerten van de toekomst.

Repeteren

De artiest staat er niet meer alleen voor in Mechelen. Samen met het publiek ondersteunen we ons Mechels goud en tillen we hen naar het volgende niveau. Hoe? Met ruimtes om te repeteren, concerten, showcases, netwerkavonden, workshops, debatten en veel meer.

Maar wie zijn wij?

Vijf Mechelaars slash muziekliefhebbers slash muzikanten met een job, maar voornamelijk met een passie voor organiseren in onze vrije tijd. Wat er niet is, dat creëren we nu: ruimte om te repeteren en concerten in Mechelen. Let's rock and roll!


Groeten van Arnout, Stijn, Vincent, Domien en Cédric

De Concertzaak

Concertzaak-team