CZ22_FB-eventheader_Maanrock.png CZ22_FB-eventheader_Maanrock.png

Concertzaak zet mee haar schouders onder de Maanrockrally 2022

za 30.04.2022

Wat waren wij vereerd toen de jeugddienst en de mensen van Maanrock ons vroegen om mee de Maanrockrally 2022 in goede banen te leiden! Met meer dan 20 edities op de teller is de Maanrockrally intussen uitgegroeid tot een Mechelse klassieker. De Maanrockrally bestaat uit 3 fasen: 2 halve finales op 6 en 7 mei in de Club in Mechelen en een finale op Maanrock. De winnaar krijgt tenslotte een mooie spot tussen de sterren van Maanrock 2023.

Naast eeuwige roem en een plaats op Maanrock 2023 valt er voor de artiesten ook nog wat anders te winnen. Zo is er voor elke finalist een geldprijs weggelegd. Wie o wie zal zichzelf toevoegen aan het illustere lijstje van beloftevolle winnaars van de Maanrockrally? Op die lijst bevinden zich bands als: Pothamus; Psychonaut, Barefoot & the Shoes (nu The Radar Station) en Moody Mae. Geen slecht gezelschap als je het ons vraagt!

De strenge selecties zijn intussen gebeurd. Het kritische oor van de programmatoren van Maanrock en de Concertzaak geven de volgende artiesten een kans om mee te dingen naar een plek op Maanrock 2023: Carthage, Bullets., Lise Joostens, Cardinal, Sell Me Your Coat, Zombie Butterfly, Rubus en Plan T.

Wie geen enkel talent wil missen kan best al beide dagen reserveren in de agenda. Overnachten in de club is mogelijk op aanvraag ;).

Praktisch