Mayorga in de Club Mechelen bij de Concertzaak Mayorga in de Club Mechelen bij de Concertzaak

Mayorga + Ratmosphere

Winnaar van De Nieuwe Lichting 2023 en gitaarsensatie in Mechelen

Zie hier en aanschouw: Mayorga! ’s Lands nieuwste gitaarsensatie zakt met haar aanstekelijke popsongs af naar Mechelen. Als voorprogramma brengen ze de heren van Ratmosphere mee. 4 mei wordt andermaal een topavond in onze club, zeg dat die van de Concertzaak het gezegd hebben.

Bij de Concertzaak kijken wij elk jaar reikhalzend uit naar de finale van de Nieuwe Lichting. Een hele sloot nieuw muzikaal talent wordt dankzij Studio Brussel op Vlaanderen losgelaten tijdens de Week van de Belgische muziek. Dit jaar werden Jack Vamp & The Castle of Creep, Isaac Roux en …. MAYORGA als winnaars van De Nieuwe Lichtin 2023. Wat zouden jullie ervan denken als we jullie vertelden dat we die laatsten gestrikt hebben voor een optreden in de Club? Wel, zet 04 mei alvast in je agenda. Mayorga zal er zijn.

Mayorga

Frontvrouw Helena Mayorga Paredes is op het podium één brok energie die met haar virtuoze gitaarspel gegarandeerd al uw aandacht zal opeisen. Deze uiterst getalenteerde muzikante studeerde met glans af in de pop/rock richting aan het conservatorium in Gent. Wie van shoegaze houdt en graag één van de grootste Belgische muzikale talenten van dit moment aan het werk wil zien, die zakt op 4 mei maar beter af naar de Club.

Ratmosphere

FFO: Balthazar, Jungle, Black Pumas

In een niet zo ver verleden tipte de jongens van Balthazar tijdens één van hun passage op Studio Brussel een bandje uit het verre West-Vlaanderen. Wij haalden toen al ons stiftje boven en schreven in grote letter in ons ‘zeker checken boekje’:

De echte doorbraak laat voorlopig nog even op zich wachten maar bij Ratmosphere is het niet zo zeer de vraag OF maar wel WANNEER zullen ze doorbreken. Wanneer de grote doorbraak er komt weten ook wij niet. Wat we wel weten is dat de groovy popsongs van Ratmosphere ideaal aansluiten bij de muziek van Mayorga. Verzeker jezelf van een plaatsje voor het podium en dan kan je zelf vaststellen wat half België al zo’n goeie 10 jaar weet: die gasten van Balthazar kennen er wat van!