Jamsessie in De Club Mechelen oktober 2022 Jamsessie in De Club Mechelen oktober 2022

Jamsessie (Gratis)

Wegens succes herhaald: de nu al legendarische jamsessie van de Concertzaak

Wegens succes herhaald: de nu al legendarische jamsessie van de Concertzaak! Zak op 1 oktober af naar de club om je beste riffs en baslijnen door de speakers van de Club te laten galmen. Of pak je drumstokken, blaasinstrument of ander accessoire mee en duik de nacht in.

De jamsessie is de ideale gelegenheid vrijblijvend samen te spelen met (toekomstige) vrienden. Nieuw ingewijden of gevestigde waarden van de Mechelse scene, je kan met ze allemaal spelen. Grooving!

Ben je geen muzikant maar wel een fervent muziekliefhebber? Kom dan zeker iets drinken in ons Club café en ontdek de unieke sfeer. Wij bouwen de Club voor één avond om tot een gezellig (Jam)café. Sfeer verzekerd - zeker als we verder bouwen op vorige sessie in februari.

De jamsessie is een gratis halfjaarlijks initiatief van Concertzaak vzw om de Mechelse muzikanten met elkaar te verbinden in een open sfeer.

Concertzaak zorgt voor

versterkers, zanginstallatie, drumstel, kleine PA en drank. Er zijn twee gitaren (elektrisch en bas) om te lenen. Jij voor de sfeer!