015-Concert in De Club Mechelen met Shubil, Oskyl J en Gone Sone 015-Concert in De Club Mechelen met Shubil, Oskyl J en Gone Sone

015/Concert - Shubil + Oskyl J. + Gone Son

Gloednieuw concept zet opkomend Mechels talent in De Club

Uurschema

  • 20u00: deuren open
  • 20u30: Gone Son
  • 21u30: Oskyl J.
  • 22u30: Shubil

Gone Son

FFO: Pavement – Pinback – Thom Yorke

Bij Gone Son zit je goed voor wat indie uit de grand cru jaren van de nineties. Fans van Pinback en Pavement zullen zeker aan hun trekken komen op 22 april. Wanneer we het over indie uit de jaren 90 hebben dan is Radiohead nooit ver af. We weten dat een vergelijking met Tom Yorke niet altijd een geschenk is. Toch doet de stem van Gone Son bij wijlen denken aan de typische klank van deze iconische frontman. Benieuwd hoe deze Mechelse helden live klinken? 1 adres: de Club.

Oskyl J.

FFO: Fontaines DC – Mac Demarco – Sonic Youth

De prijs voor de tongbreker van de avond gaat op 22/04 alvast naar de heren van Oskyl J! Achter deze bijzondere bandnaam schuilt meeslepende rauwe indierock. Zelf omschrijven ze hun muziek als donkere indierock/post-punk, met nummers over demonen, cocktailjurken, hagedissen, en per ongeluk begraven worden op een feestje. Naast de fans van Fontaines DC (wat een band toch?!) zou Oskyl J ook uiterst geschikt zijn voor liefhebbers van Gouden Carolus Tripel, Boni pasta, Mandarine Napoleon, sloten koffie, lawaai maken, darts en omgekeerd verstoppertje. Creatieve zielen daar bij Oskyl J. Wij zijn alvast benieuwd naar wat dat gaat geven op het podium van de Club, jullie toch ook?

Shubil

FFO: Bonobo – Maribou State – Mount Kimbie

Ambient uit Mechelen: het bestaat! Met dank aan de heren van Shubil zal er op 22/04 april ook wat indie-electronica klinken in de Club. Deze Mechelaars zijn regelmatig terug te vinden in onze kraters waar ze hun unieke sound vakkundig komen bijschaven. Onder de leden van Shubil bevindt zich niemand minder dan Berang (Beire voor de vrienden). Wie hem al aan het werk zag bij Maanisch of in de Zapoi weet dat deze mannen hard aan de muzikale weg aan het timmeren zijn. Steun hen hierin en zak op 22/04 af naar de Club.