Bluai in De Club, Mechelen tijdens Sound Track 2021 Bluai in De Club, Mechelen tijdens Sound Track 2021

Schrijf je nu in voor Sound Track 2023

ma 15.05.2023

“Wat Studio Brussel en Humo kunnen, kunnen wij ook” moeten onze concertzalen gedacht hebben. Met een gloednieuw wedstrijdconcept zette Sound Track in 2019 zijn voet naast Humo’s Rock Rally en De Nieuwe Lichting. Een zoektocht naar opkomende bands met een serieuze prijzenpot, waarbij de winnaars een persoonlijk coachingstraject krijgen. Met winnaars als Meskerem Mees, Meltheads en Bluai liet ’s lands jongste talentenjacht zien dat het als geen ander muzikaal talent kan ontginnen.

In 2021 mochten we al de Antwerpse voorronde hosten in de Club in Mechelen. Wij bij de Concertzaak vielen die avond stijl achterover van de kwaliteit van de 6 talentvolle bands die in de Club speelden. De hoofdvogel werd toen trouwens afgeschoten door niemand minder dan de latere winnaars van Sound Track: Bluai.

Tot onze verbazing stond er tijdens de editie van 2021 geen Mechelse band in de provinciale voorronde. Daar moeten we wat aan doen horen we u denken? Reken maar van yes! Mechels, muzikaal onderlegd en ambitieus? Schrijf je dan nu in voor Sound Track 2023 en wie weet speel je wel in onze club op 30/09. Ook niet Mechelaars mogen zich inschrijven natuurlijk. U vergeeft ons enig chauvinisme toch wel?! Om jouw demo bij te vijlen heb je nog tijd tot 28 mei. Dan sluiten de inschrijvingen onherroepelijk.

Voor de volledigheid geven we je ook nog even mee wat je dankzij Sound Track kan winnen, naast een plaats in de Club:

Sound Track is een organisatie van VI.BE - Clubcircuit - AB - Ancienne Belgique - Het Depot - Trix - muziekclub N9 - DEMOCRAZY - De Casino Concertzaal - Wilde Westen - Cactus Muziekcentrum - Muziekclub De Zwerver - Het Entrepot - Muziekclub 4ADAbsolutely Free Festival - Entree

Met de support van Studio Brussel, Knack, Dansende Beren, Luminous Dash, Spotify, Sabam For Culture, PlayRight+ en Nationale Loterij / Loterie Nationale