Tje, winnaar Maanrockrally 2023 Tje, winnaar Maanrockrally 2023

Noonzy, Tje en Lil Alia zijn de winnaars van de Maanrockrally 2023

ma 27.02.2023

Het is gebeurd: de winnaars van de Maanrockrally zijn bekend. De vakjury koos Noonzy, de singer songwriter die eerder al de finale van de Nieuwe Lichting haalde, de duistere indie van Tje en de zelfverklaarde ‘Fluffy Trap’ van Lil Ali. De drie winnaars krijgen de kans om hun muziek voor te stellen aan het grote publiek op Maanrock 2023!

Maar niet alleen de jury had het voor het zeggen dit jaar. We reikten namelijk ook een gloednieuwe publieksprijs uit. Mechelse held Robby Lewis was duidelijk de favoriet van de aanwezigen. Hij kaapte de publieksprijs mee. Als beloning mag dit jonge talent met zijn band kosteloos een PA repetitie houden in onze club. Proficiat Robby!

Alleen maar winnaars op het Maanrockrally-weekend. Tien uiterst getalenteerde artiesten kregen de kans om voor een bomvolle zaal hun muziek voor te stellen. Veel (Mechelse) muziekliefhebbers vonden op beide dagen de weg naar de Club. De sfeer zat goed, de drank vloeide rijkelijk en het ene na het andere aanstormende talent beklom het podium van de Club. Meer moet dat niet zijn. Op naar de editie van 2024.

Winnaars Maanrockrally 2023

Waar en wanneer je Noonzy, Tje en Lil Alia aan het werk kan zien op Maanrock, wordt later dit voorjaar bekend gemaakt. Hou alvast 25, 26 en 27 augustus vrij in je zomeragenda!