Frankie Fame (Fotograaf Monday JR) Frankie Fame (Fotograaf Monday JR)

FAQ: Pay what you can bij het concert Frankie Fame

wo 08.05.2024

De tickets voor het optreden van Frankie Fame lopen via het ‘Pay What You Can’ principe. 'Pay what you watte?' horen we hier waaien onder de Mechelse Toren. Bij ‘Pay what you can’ (afgekort PWYC) kies je zelf het bedrag dat je je kan veroorloven voor deze concertavond. Je hebt de keuze tussen 6, 9, 12 of 15 euro.

Duid in de ticketshop je gewenste tarief aan en verzeker je van een plaatsje in De Club. Alle tarieven geven dezelfde toegang tot de concertzaal De Club. Er wordt dus geen onderscheid gemaakt op basis van het bedrag dat je betaalt. Zo kunnen ook mensen met beperkte financiële middelen het concert bijwonen.

Nog vragen? Lees hieronder onze FAQ

Wat betekent PWYC?

PWYC staat voor Pay What You Can - geheel vrij vertaald: betaal wat je kan.

Hoe moet ik een ticket bestellen voor de show van Frankie Fame?

Ga naar onze ticketshop, kies het tarief dat bij je past (6, 9, 12 of 15 Euro) en rond je bestelling af door te betalen. Je ontvangt je ticket via mail.

Kan ik meerdere tickets bestellen, maar met verschillende tarieven?

Ja, dat kan! Je kan van elk tarief één of meerdere tickets bestellen. Stel vier vrienden willen gaan, maar elk een ander tarief betalen. Wel, dan kan je dat zo selecteren. In dit voorbeeld bestel je drie tickets voor 9 euro en je eigen ticket voor 12 euro: klik 3 tickets van 9 euro aan en 1 ticket van 12 euro. Rond daarna je bestelling af door te betalen en ontvang je tickets via mail.

Kan ik ook ter plaatse betalen?

Ja, dat kan! Ten minste: als de show nog niet uitverkocht is. Zolang er plaats is in de zaal kan je ook aan de deur betalen. Ook hier kies je het tarief dat bij je past. Betaling via kaart of Payconiq mogelijk.

Kan ik ook gratis naar het concert?

Nee, gratis toegang is helaas geen optie. Zit je krap bij kas? Kies dan voor de optie van 6 euro in de ticketshop. Zo kan je aan een laag tarief toch genieten van de concerten.

Als ik meer betaal, krijg ik dan betere plaatsen?

Nee, alle toegangstarieven geven toegang tot de zaal. Binnen is er geen opsplitsing per tarief. Alle bezoekers krijgen dezelfde behandeling en voordelen, ongeacht de toegangsprijs die ze betaalden.

Waarom doen jullie dit?

Concertzaak vindt dat ook mensen met beperkte middelen naar concerten moeten kunnen gaan. Omdat een toegangsprijs van 15 euro voor sommige mensen te hoog is, voorzien we lagere alternatieven. Daarnaast vinden we wel dat ook live muziek een prijs heeft. Om die reden is het minimumtarief voor de concertavond 6 Euro.

Waar koop ik die tickets?

Recht in onze ticketshop van Frankie Fame + Kristo + Gos Rosling.