Simon Casier - binnenkort in De Club in Mechelen Simon Casier - binnenkort in De Club in Mechelen

Eerste namen van het najaarsprogramma van de Concertzaak

di 11.07.2023

Ook tijdens de zomermaanden zitten wij van de Concertzaak niet stil. Na de bekendmaking van onze samenwerking met Maanrock, kondigen we nu al twee nieuwe namen aan voor ons najaarsprogramma.

Zimmerman en Jack Vamp & the Castle of Creep, dat zijn de eerste twee namen die de Concertzaak wist te strikken. Bij de alternatieve muziekliefhebbers zullen deze bands zeker een belletje doen rinkelen. Zimmerman is immers het soloproject van Simon Cassier - bassist bij de gerenommeerde Belgische band Balthazar. Met Balthazar wist hij onder andere al de Lotto Arena en de AB uit te verkopen en speelde hij op alle grote Belgische festivals. Concertzaak is heel trots dat ze deze muzikale kanjer naar Mechelen kunnen halen. Zeker na het lanceren van zijn laatste single Wish you were here. Gewoonweg prachtig.

De andere band die dit najaar al zeker in Mechelen zal passeren, is Jack Vamp & The Castle of Creep. Zij wonnen eerder dit jaar de Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Na een intensieve festivalzomer is de band toe aan een tournee in kleine en grote zalen in ons land. Mechelen wordt dus één van hun stops. Met een release van een nieuwe plaat ergens dit najaar is het een ideale halte voor een try-out.

Daarnaast zijn we ook blij dat we weeral als host mogen optreden tijdens de Sound Track voorrondes van Antwerpen. Vorige editie kregen we zo BLUAI, een van de latere laureaten, over de vloer. Benieuwd welke sound van morgen we mogen ontdekken.

Nog even dit: de optredens van Jack Vamp en Zimmerman zijn eigen organisaties van Concertzaak vzw. Met haar concertreeksen willen wij aantonen dat Mechelen nood heeft aan een volwaardige concertzaal. Kom naar De Club en bouw mee aan dit ambitieuze project. Dank, merci, thanks!

Early bird tickets aan verminderd tarief zijn nu te koop voor Zimmerman en Jack Vamp & The Castle of Creep.

Concertzaak najaarprogrammatie 2023 met Sound Track, Zimmerman en Jack Vamp and the Castle of Creep