TSAR B binnenkort in De Club in Mechelen TSAR B binnenkort in De Club in Mechelen

TSAR B + Tje

To the stars met Tsar B. Een exclusieve try-out in De Club!

Uurschema

  • 20u00 - 20u30: Tje
  • 21u00 - 22u15: Tsar B

Tsar B

to the stars, het tweede album van Tsar B, komt op 17 maart uit. Deze plaat danst op het keerpunt tussen afscheid nemen en nieuwe werelden verkennen. Het is een luisterervaring die de uitersten met verve onderzoekt; moderne pop, klassieke muziek en dance smelten op inventieve wijze samen. Het album betekent voor Justine Bourgeus een loskoppeling van het verleden, een volledige overgave naar het nieuwe avontuur.

Tsar B staat gekend als violiste van School is Cool (2012 tot 2016), maar voor vele is ze vooral de muzikant en producer die gedreven is door haar vooruitstrevende popmuziek.

Wie graag een beter zicht krijgt op de artistieke visie van deze muzikale duizendpoot herbekijkt best de reportage 'She’s lost in music’ van Isolde Lasoen; Zelden iemand zo interessant haar artistieke visie horen uitleggen als Bourgeus. Uit al deze zaken kan we alleen maar samen besluiten: Tsar B is één van de meest boeiende Belgische artiesten van dit moment.

FFO: Fever Ray, Grimes, Bat for Lashes

Support act: Tje

De naam Tje zal bij de aandachtige volger van de Concertzaak zeker een belletje doen rinkelen. Zij gingen namelijk met de winst aan de haal op de Maanrockrally 2023. Hun duistere elektronica past volgens het bescheiden kennersoor van de Concertzaak perfect bij de betoverende sound van Tsar B. Tje schopte het eerder tot halve finalist van Humo’s Rock Rally. Op de Maanrockrally toonde ze dat ze sindsdien enorme stappen voorwaarts hebben gezet. Zij zijn klaar om the next big thing te worden. U weze gewaarschuwd!