Sound Track voorronde Mechelen Sound Track voorronde Mechelen

Sound Track - voorronde

Sound Track is méér dan een muziekwedstrijd. Ontdek de sound van morgen in De Club!

gratis inkom

Timings

 • 19u30: deuren open
 • 20u00: Lowye
 • 20u40: Noonzy
 • 21u20: Anna Khina
 • 22u00: Rapha
 • 22u40: Stice
 • 23u20: CJ Officialll

Sound Track

Na twee vruchtbare edities gaan VI.BE – het steunpunt voor artiesten en de muzieksector – Clubcircuit, Ancienne Belgique, Het Depot, Trix, muziekclub N9, Democrazy, De Casino, Cactus Muziekcentrum, Wilde Westen, Muziekclub De Zwerver, Het Entrepot, 4AD, Entree en AFF voor een derde keer op zoek naar het talent van morgen. Samen bundelen ze de krachten om per regio een nieuwe generatie artiesten met ambitie te spotten en op maat te begeleiden: dat maakt van Sound Track méér dan een muziekwedstrijd.

Bij de vorige editie mochten wij BLUAI op ons podium verwelkomen, die zich later in de rij van winnaars zou scharen met o.a. Meskerem Mees, Shaka Shams of Meltheads.

Benieuwd welke talenten er nu opduiken en je omver zullen blazen? Noteer dan zeker 30 september in je agenda!

De zes artiesten in onze voorronde

 • Anna Borodikhina
 • CJ Officialll
 • Lowye
 • Noonzy
 • RAPHA
 • STICE

Anna Borodikhina

FFO: Kae Tempest - Baxter Dury

Bij Concertzaak liggen wij niet wakker van wat ophefmakende meningen. Daarom even dit: Genres en kunstdisciplines zijn concepten van de 20e eeuw! Hèt bewijs daarvan is de Antwerpse Anna Khina aka Anna Borodikhina. Zij is zowel een spoken word performance artieste, theatermaker als rapper. Diepzinnige teksten, aanstekelijke deuntjes en beats. Wij verwachten een sterke performance. Is dit onze Belgische Kae Tempest? Kom kijken en oordeel vooral zelf.

CJ Officialll

FFO: Sean Paul - Drake

Charles Junior beter bekend als C.J aka CJ Officialll is een singer/songwriter, maar niet in de klassieke zin van het woord. CJ brengt een mix van Afro-fusion, vroegere Ghanese High-life, Hip-Life en moderne Afrobeats/Dancehall-geluiden. Benieuwd hoe dat allemaal live klinkt? Zak zeker af naar de Club en check it out!

Lowye

FFO: HO99O9 - OFWGKTA

Voor een stevige portie van het lotje getikte hiphop moet je op 30 september dan weer bij Lowye zijn. Snedige beats, licht agressieve lyrics en een niet aflatend pompend ritme zijn kenmerkend voor de songs van dit jonge talent. Wist je dat ook feestjes zijn toegelaten op Sound Track? Lowye zal daar zeker en vast voor zorgen in de Club.

Noonzy

FFO: Jack Johnson - Mac Demarco

Daar hebben we Noonzy weer! Deze winnaar van de Maanrockrally 2023 bracht tijdens de finale een intieme en bloedmooie set. Later op Maanrock bracht hij zijn nieuwe full band mee. En of die goed was! Vraag je het ons, dan is hij goed op weg richting de finale van Sound Track. En de grootste podia van ons land, maar eerst nog even een tussenstop in onze Club. Kom dat zien voor hij de wereld verovert.

RAPHA

FFO: Angèle - Dua Lipa

Hadden we je al gezegd dat dansen toegestaan is tijdens Sound Track? Ook Rapha zal uw dansbenen losmaken op zaterdagavond. Zij het wel op een ietwat andere manier dan Lowye. Rapha brengt namelijk aanstekelijke elektronische popnummers. De kans bestaat dat zij binnen een aantal jaar bovenaan de hitlijsten pronkt, maar eerst nog op het podium van De Club.

STICE

FFO: Nine Inch Nails - Heisa

Wat mag er niet ontbreken op een voorronde van een muziekwedstrijd? Nee, een Carolus Tripel is voor één keer niet het antwoord dat we zoeken. Wat zoeken we wel? Stevige gitaren! Die kan je verwachten bij Stice. De set van deze jonge man wordt experimenteel. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij luisteren niet elke avond naar Industrial metal en cybergrunge. Nine Inch Nails fan? STICE zal je bekoren. Benieuwd of hij ook live de vergelijking met deze kanjers kan aanhouden? Kom het zelf ontdekken in De Club.