SKEMER SKEMER

SKEMER + Jennifur + Danish Blue

Zeg je 'Belgian Dark Electro', dan heb je onze aandacht

Uurschema

19.30u - Deuren

20.00u - Danish Blue

21.00u - SKEMER

22.20u - Jennifur (aftershow)

After afterparty in 015 Mechelen met Kim Peers en Graftak

Belgisch darkwave electro-duo SKEMER, bestaande uit het wereldberoemde model Kim Peers (PRADA, Vogue, Steve Meisel) en gitarist Mathieu Vandekerckhove, van de post-metalband Amenra, is eindelijk terug met een nieuw album.

De nieuwe plaat Toasts & Sentiments komt er vier na hun debuut Benevolence. In die tijd heeft SKEMER de tijd genomen om alle kanten van hun persoonlijkheid te laten groeien. Je herinnert je vast hun minimalistische coldwave, even brutaal als erotisch, botsend met de industriële kant van electro- en technomuziek. Wel, méér van dat op hun nieuwe langspeler!

Daal af naar de kelder van de clubcultuur met de eerste single 'Overgave' en stap gehuld in een pikzwarte mantel weer naar buiten.

Aftershow by JENNIFUR

FFO: Bonobo - Caribou - Mount Kimbie

Zoveel talent in ons land, maar slechts weinigen die kwaliteitsvolle ambient slash elektronica kunnen maken. Gelukkig is er een nieuwe golf aan Belgische talenten die dit tij zal keren. Eén van hen is Jennifur. Hector Devriendt timmert vanuit zijn studio in Gent al geruime tijd aan zijn muzikale carrière. De genoodzaakte muzikale quarantaine van 2020-2022 (Corona #neverforget) werd door Hector handig ingezet om zijn muziek helemaal op punt te zetten. 2024 zou weleens het jaar van de doorbraak kunnen worden voor deze jonge producer. Reden genoeg om hem naar Mechelen te halen. Feest en sfeer verzekerd op 16 maart!