Sam De Nef en Camille Camille komen naar Mechelen Sam De Nef en Camille Camille komen naar Mechelen

Sam De Nef & Camille Camille + The Christian Club

Laten we samen de wereld even trager doen draaien

Wie Loverman en Zimmerman vorig jaar aan het werk zag in De Club, die weet dat de plek zich ook perfect leent voor intieme optredens. Hoog tijd dus om Sam De Nef en Camille Camille naar Mechelen te halen, dachten wij bij Concertzaak. De aanstormende talenten van The Christian Club mogen openen voor hen.

Sam De Nef en Camille Camille

FFO: Adrianne Lenker, Sufjan Stevens, Isbells

Ze staan intussen geboekstaafd als één van de beste joint ventures van 2023. Sam De Nef en Camille Camille brachten beide aanvankelijk op eigen houtje werk uit. Achter de schermen van de Belgische muziekscene kwamen de collega singer-songwriters elkaar meerdere malen tegen. Het gevolg was een duet op Sam De Nefs debuut EP, waarna Sam ook deel ging uitmaken van Camilles live band.

In november 2023 kwam hun eerste volwaardige samenwerking uit in de vorm van een EP. Sindsdien passeerden ze in nagenoeg elke noemenswaardige Belgische concertzaal. Heel bewust namen ze daarbij ook optredens in intieme setting - zoals in De Club - op in hun tourschema. Hun zeemzoete samenzang zal de wereld van de aanwezigen even wat trager doen draaien op donderdagavond 14 november 2024. Een beter argument om nu je ticket te bestellen kunnen we echt niet bedenken. Dus rep je naar de ticketshop en kom mee genieten.

The Christian Club

FFO: King Crule, The National, Connan Mockasin

Dikke pech hadden de mannen van The Christian Club tijdens de finale van de Maanrockrally 2024. Door een ziek bandlid moest de band op het allerlaatste moment hun bezetting en bijhorende set omgooien. Wat extra jammer was: de band had de dag na de Maanrockrally een optreden tijdens de halve finales van Humo’s rock rally. Ook daar moesten ze het zonder gitarist stellen. Resultaat: net geen overwinning op de Maanrockrally (ondanks sterke set) en een uitschakeling op Humo’s Rock Rally. Maar wij bij Concertzaak weten dat Claus van de jury bij Humo het voor een keer bij het verkeerde eind had. The Christian Club is een aanstormend talent dat de kans verdient om zich te tonen. Daarom halen we hun gestileerde, melancholische folkpop opnieuw naar De Club. Dit keer met een volwaardige bezetting. Dat hadden jullie als publiek nog te goed van ons.