RHEA RHEA

Rhea + Lector.

De Club laten daveren? Met Rhea? Awel ja!

Uurschema

  • 19.30u: deuren open
  • 20.00u: Lector.
  • 21.00u: Rhea
  • kleine afterparty met Rhea

Rhea

FFO: Royal Blood - QOTSA - Muse

Who’s in for some good old straightforward rockmuziek? Jij? Iedereen? Dat dachten we al. Daarom maakten we een afspraakje met niemand minder dan RHEA op 20 april in onze Club.

RHEA is terug van weggeweest. Dus rockfans houd je vast aan de takken van de bomen want wij garanderen je; het zal nodig zijn! In 2016 schoot de band rond Jorge Van de Sande als een pijl uit een boog omhoog naar het muzikale heldendom. Na hits als ‘Stuck In The Middle’ en ‘If Only’ maakte ze een doortocht langsheen de belangrijkste clubs en festivalpodia. Er volgde ook nog een shows in het voorprogramma van de Britse knallers van Royal Blood en Wolfmother in binnen- en buitenland. Toen kwam er nogal abrupt een einde aan de zegetocht van RHEA. De reden? De grootste showstopper van de laatste eeuw in muziekland: Covid. Maar in 2023 keert RHEA terug. Ze speelden op Rock Werchter en vijlen op dit moment zorgvuldig aan hun nieuwe plaat. Die verschijnt in 2024. De heren van RHEA komen dat nieuwe materiaal voorstellen in Mechelen. Dat belooft een stomende avond te worden in de Club. Rep je naar onze ticketshop en kom mee stoom aflaten.

Lector.

FFO: Royal Blood, QOTSA, Audioslave

Stap maar binnen en laat je meenemen door de wondere wereld van... tromgeroffel... Lector.! Deze band brengt een onvergelijkbare mix van rockgenres samen: van alternatief tot grunge en een vleugje klassieke rock voor de fijnproevers. Hun muzikale cocktail wordt gekruid met energieke gitaarriffs, drums die je voortstuwen en vocals die blijven hangen als een slechte grap bij een familiebijeenkomst.

In 2023 lanceerden de knappe koppen van Lector hun debuut EP 'Y', en oh boy, het regende lof. De plaat werd geprezen om zijn pittige songteksten en muzikaliteit die je van je sokken blaast. Dit album is als een doos vol verrassingen, met pakkende melodieën, teksten die je aan het denken zetten en arrangementen zo dynamisch dat je er spontaan van gaat headbangen.