Jack Vamp and the Castle of Creep - Foto germauxvisuals Jack Vamp and the Castle of Creep - Foto germauxvisuals

Jack Vamp & The Castle of Creep + Maquillage

Van Studio Brussel naar De Club, echte winnaars

Programma

  • 20u00: welkom!
  • 20u30 - 21u05: Maquillage
  • 21u30 - 22u20: Jack Vamp & The Castle of Creep

Jack Vamp & The Castle of Creep

Jack Vamp & The Castle of Creep pikt De Club in Mechelen uit als ideale locatie om een try-out te spelen, voor ze hun grotere shows aanvatten. Daar zijn wij met de Concertzaak maar al te blij mee!

Als u bij de titel van deze band denkt: "wel veel in een naam" dan bewijst dit andermaal dat Jack Vamp & the Castle of Creep de lading dekt. De muziek van Jack (Arthur Boussiron) bulkt van de energie, variatie en creativiteit. Dat doet ons bij Concertzaak denken aan een vreemde maar o zo geslaagde mengelmoes van de sound van Rolling Blackouts Coastal Fever (ook niet kort van naam hé?), Young Fathers en Sam Fender.

Met de Concertzaak zijn we overigens niet de enigen die een liefde koesteren voor de muziek van deze Belgische talenten. Ook Studio Brussel is overtuigd van het potentieel van deze band. Zij riepen Jack Vamp samen met Mayorga en Isaac Roux uit tot winnaars van De Nieuwe Lichting 2023.

Jack Vamp is naar eigen zeggen ook het project waarin Arthur afrekent met zijn eigen innerlijke demonen. Die afrekening stuurt de band alle kanten op met behoud van een heerlijk eclectische karakter. Dat is maar weinig bands gegeven. Concertzaak staat al een tijdje in de wachtrij voor de lancering van de eerste plaat van deze talenten van eigen bodem. Maar geen nood voor het einde van 2023 kunnen we hun eerste langspeler toevoegen aan onze collectie.

FFO: Rolling Blackouts Coastal Fever - Sam Fender – Young Fathers

Maquillage

Een Belgisch-Italiaanse, jawel, band die recht vanuit ons repetitiekot komt met lekkere shoegaze muziek!