CZ23_Header_WEB_015-Concert_Cardinal_v1.png CZ23_Header_WEB_015-Concert_Cardinal_v1.png

015/Concert - L'itch + Cardinal + SWMPWLKR

De betere gitaarmuziek uit de 015-regio

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 20 oktober.

Uurschema

  • 20u00: deuren open
  • 20u30:
  • 21u30:
  • 22u30:

Concertzaak wil meer livemuziek in Mechelen. En als het even kan dan mag dat gerust muziek zijn van bands uit de regio. Daarom presenteren wij geheel speciaal voor jou; een nieuwe editie van de 015/Concerts! Dit keer met L'itch, Cardinal en SLMPWLKR. Twee bands die het stevige gitaarwerk niet schuwen. Je bent gewaarschuwd!

Cardinal

‘Cardinal, een (Hard) Rock band met knipoog naar de 80's’. Dat is de bio die op de sociale media van deze helden prijkt. Zelden hebben wij bij Concertzaak een meer accurate bandomschrijving gelezen. Ziezo, bij deze weet je wat je mag verwachten op vrijdag 15 december in De Club. No nonsense hard rock met eighties vibes all over the place. Waan je 40 jaar terug in de tijd toen bands als Judas Priest, Van Halen en AC/DC het mooie weer maakten. Wie de Mechelse muziekscene op de voet volgt herinnert zich waarschijnlijk wel de deelname van Cardinal aan de Maanrockrally van 2022. Cardinal speelde toen een snoeiharde en strakke set. Die bracht hen tot in de finale waar ze uiteindelijk net naast de overwinning grepen. Benieuwd wat een full show van deze rockiconen in spe te bieden heeft? Zak dan zeker af naar De Club op 15 december.

SWMPWLKR

Een gezonde portie stoner- en psychrock word je op 15 december gereserveerd door de heren van SWMPWLKR (voeg een aantal klinkers naar keuze toe en je kan de bandnaam uitspreken als Swampwalker). Je vraagt je ongetwijfeld af in welk Mechels moeras wij deze band wisten op te vissen? Wel in de omgeving van Lier, Boortmeerbeek en Mechelen. In Lier, wat ons betreft nog steeds regio 015-Mechelen, valt naast Walter Grootaers en Carl Hoefkens nog heel wat andere bijzondere diersoorten te ontdekken. Onder deze bijzondere speciën zochten en vonden wij voor je de 5 rockers van SLMPWLKR. Verwacht je aan stevige gitaren, big amps en veel pedalen.

L'itch

Heeft deze Mechelse band nog een uitleg nodig? L'itch? Een nieuwe trots uit onze eigen stad. Ze bestijgen het podium met 'contemporary heavy rock'. Eenvoud is hun mantra, maar L'itch mengt moeiteloos chaos met catchy riffs om zo een geheel eigen muzikale taal te creëren. Om maar te zwijgen van hun live show! Noem het opzwepend, opwindend, ... noem het L'itch!