CZ22_FB-eventheader_Maanrock.png CZ22_FB-eventheader_Maanrock.png

Maanrockrally - halve finales (gratis)

Mechels talent ontpopt zich tijdens de Maanrockrally!

Terug van nooit echt weggeweest: De Maanrockrally! Om de gekende reden ging er in ‘20 en ‘21 een wat aangepast editie door van ons geliefde gratis stadsfestival Maanrock. Hierdoor was er de afgelopen 2 jaar ook geen nieuwe Maanrockrally. De winnaars van 2019: Moody Mae zullen in augustus 2022 eindelijk hun opwachting kunnen maken op Maanrock.

Dat betekent dat de Concertzaak samen met Maanrock en de Mechelse jeugddienst op zoek moet naar nieuw Mechels talent. Dat mag geen probleem zijn want die hebben we genoeg aan de Dijle! Omdat jullie de Rally 2 jaar hebben moeten missen, gaan we voor een heus Maanrockrally weekend. Zowel op vrijdag 6 als zaterdag 7 mei is het podium van de Club voorbestemd voor Mechels talent. Op die dagen organiseren we de halve finales. De finaleronde vindt later deze zomer plaats op een zeer veelbelovend Mechels podium. De winnaar van de editie van 2022 die mag naar goede gewoonte zijn opwachting maken op Maanrock 2023.

Hoe kom je nu op dat podium terecht? Heel eenvoudig: schrijf je in via de onderstaande link of de ticket-button (ticket naar de de finale?). Bewijs in tussentijd even dat minimaal 1 van je bandleden uit Mechelen komt of dat je muzikale project een sterke band heeft met onze stad. Wij selecteren jouw voor een halve finale en de rest, dat wordt geschiedenis!

De Maanrockrally bestaat uit een online selectie, 2 voorrondes en een finale.

Inschrijvingslink: https://vi.be/platform/vibe/portal/calls/2b03dcb7-8ae6-4459-9474-e242da1093a4